BIEN moves

Creating beautiful premium accessories
Bekijk ons assortiment

BIEN moves laat zich inspireren door vrije geesten uit de kunst en geschiedenis en de natuur.  Vanuit die inspiratie komen we samen tot mooie en commerciële accessoires en schrijfwaren. Met 20 jaar ervaring in inkoop bij de Bijenkorf en design bij HEMA weten wij van A tot Z hoe je mooie succesvolle producten ontwikkeld.

Wij werken voor het Rijksmuseum, Kunstmuseum Den Haag, Singer Laren, Naturalis en ook in het buitenland voor topmusea, zoals The National Gallery London. Met ons eigen designteam en onze BSCI-gecertificeerde leveranciers.

Beauty & quality

De schoonheid van iets echt moois kan je in vervoering brengen. Wij werken met kleine en hoogwaardige fabrieken en doen geen concessies op het gebied van kwaliteit. Want op iets dat mooi en kwalitatief is, ben je zuinig. Dat maakt je blij en gooi je nooit weg. Wij vernieuwen continu door te innoveren in technieken en materialen.

De combinatie van rijke materialen zoals fluweel en satin-nylon gecombineerd met kleurrijke binnenkanten en topkwaliteit metalen ritsen, geven onze producten een premium uitstraling. Geborduurd en/of met foliedruk en soft touch. Zo ook bij onze notebooks.

Merk & museum

Onze achtergrond ligt in het bouwen van merken. Dat doen we nog steeds met BIEN innovation.nl. We deden dat jarenlang in de inkoop bij de Bijenkorf en het design bij HEMA. Productontwikkeling en ontwikkeling van winkelconcepten zijn ons DNA.

Voor retailers, merken en musea bouwen we aan collecties en winkelconcepten, die bij hen passen en het merk versterken, zodat de kunst echt tot zijn recht komt. En niet onbelangrijk, de kassa rinkelt, want we zijn commercieel!

Lanzfeld Editions

BIEN moves
Sabien Duetz
Pakhuis Wilhelmina
Groenhoedenveem 22
1019 BL Amsterdam
+31 6 547 95 460
info@bienmoves.com
nl.bienmoves.com